Na kratko o podjetju

Rodex d.o.o. se je v 30 letih iz obrtne delavnice razvil v sodobno tehnološko družinsko podjetje s 100 zaposlenimi.  Naš program se je začel z enostavnimi navitji in nadaljeval z velikoserijsko proizvodnjo navitij. Zahteve in potrebe trga so nas vodile v proizvodnjo zahtevnejših sklopov, v zadnjih 25 letih pa nudimo izdelavo različnih elektromehanskih in elektronskih aparatov.
Zaradi potrebe po orodjih, tehnoloških napravah in avtomatizaciji proizvodnje smo organizirali svojo orodjarno in lastno konstrukcijo. Presežne orodjarske kapacitete ponujamo na trgu kot posamezne strojne obdelave, konstruiranje in CNC programiranje predvsem pa kot celovit produkt od ideje do izdelka.


POSLANSTVO
Rodex d.o.o. je svojo dejavnost v kar največji meri približal vašim potrebam in vam zagotavlja produkte vrhunske kvalitete v najkrajših možnih rokih – dostavo »right-in-time«. S podporo od ideje do končnega produkta vam tako omogočamo večjo osredotočenost na vašo osnovno dejavnost ter poslovne cilje. Zadovoljstvo kupcev kaže da smo na pravi poti.

VIZIJA
Vizija podjetja Rodex d.o.o. je nenehno izboljševanje storitve, zviševanje kvalitete, zniževanje stroškov ter boljša odzivnost.  S svojim odličnim delom smo že postali dolgoleten partner in sistemski dobavitelj večjim evropskim podjetjem. Trend rasti želimo vzdrževati ter postati še prepoznavnejši partner na svetovnem trgu.


ZAKAJ RODEX?
• Bližina, strateška lokacija
• Kvaliteta, hitra odzivnost, know-how, zanesljivost
• Konkurenčne cene
• Sistemski dobavitelj - celovite rešitve
• Dobavni rok za izdelke od 24 ur naprej
• Dostava “right-in-time”

• KOMUNIKACIJA V NEMŠKEM IN ANGLEŠKEM JEZIKU
RODEX d.o.o.
Ljubljanska 24a
4000 Kranj
Slovenija

Tel.: ++386 4 280 98 80
Fax: ++386 4 280 98 81

Email:


print sitemap